Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το Σχολείο αρχηγών καταδύσεων



Είναι διάρκειας 2 εβδομάδων και οι εκπαιδευόμενοι που είναι πεπειραμένοι βατραχάνθρωποι, ανανεώνουν τις γνώσεις τους σε αντικείμενα φυσιολογίας  καταδύσεων και μαθαίνουν στοιχεία καταδυτικής ιατρικής, χειρισμού ατυχημάτων και απωλειών υγείας σε κατάδυση, όπως και σχεδίαση επιχειρησιακής αποστολής. Είναι ένα σχολείο μικρών ηγητόρων.

Μέσα στην εκπαίδευση περιλαμβάνεται και η χρήση ειδικών συσκευών υποβρύχιας ενδοεπικοινωνίας, που επιτρέπουν την ταχύτερη και καλύτερη συνεννόηση στο βυθό.




Όσοι το ολοκληρώσουν με επιτυχία, αναλαμβάνουν καθήκοντα εκπαιδευτού και επιβλέπουν όποια κατάδυση γίνεται στα πλαίσια συντήρησης ικανότητας, εκπαίδευσης, επιχειρησιακής άσκησης και βέβαια ηγούνται των ανδρών τους, στις επιχειρήσεις. Μιλάμε για τους Αμερικανούς Πεζοναύτες, τους Force Recon. Έχουν και πολύ ωραίες εκπαιδευτικές πισίνες όπως βλέπετε! Παρόμοιο σχολείο λειτουργεί και στο χώρο των ειδικών δυνάμεων (Special Forces Combat Dive Suprvisor)  με πολύ καλές προδιαγραφές. Μόνο που σ' αυτό όλοι πρέπει να γνωρίζουν άριστα τις συσκευές κλειστού κυκλώματος και να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρία σε καταδύσεις.


Ανιχνευτής

Πηγή: The Globe


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.