Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ορεινό τρέξιμο στη Ζήρεια



Υπέροχη διαδρομή σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους της Ζήρειας, στην ορεινή Κορινθία! Απόσταση 38,2 χιλιόμετρα, με τα 6,3 σε χωματόδρομο και τα υπόλοιπα σε σημασμένα μονοπάτια κάθε είδους! Υψομετρική διαφορά (θετική) που καλύπτεται, 2850 μέτρα με εκκίνηση από το χωριό Γκούρας στα 950 μέτρα. 




Ο αγώνας αυτός γίνεται εφέτος στα πλαίσια των διεθνών αγώνων ορεινού τρεξίματος International Skyrunning Federation και έχω την εντύπωση ότι ο νικητής θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό, που απονέμουν χρηματικό βραβείο για πρωτιά, 10.000 Ευρώ!

Σημασία όμως έχει το κέφι και η ευχαρίστηση τρέχοντας σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της πατρίδας μας. Πότε; Στις 29 Μαΐου 2011. Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 15 Απριλίου 2011 ηλεκτρονικά, στην όμορφη ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων "North Col", που έχουν υιοθετήσει τ' όνομα ενός πολύ απόκρημνου περάσματος στο Έβερεστ. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 Ευρώ.

Όποιος αγαπάει την περιπέτεια και τον αθλητικό τουρισμό έχει χρόνο να δηλώσει! Περισσότερα δείτε στον σύνδεσμο: "Ziria Cross Country Race, ZCCR".


Ανιχνευτής




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.