Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Εκπαίδευση ενός Τούρκου πράκτορα
Ο Φειζουλλάχ Τουντς με την κωδική ονομασία Ντενίζ Νεμρούτ ανέφερε πως καθήκον του ήταν να μαζεύει πληροφορίες στους χώρους των ανταρτών και να τις μεταδίδει.


....η ΜΙΤ, η JİTEM, οι Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων και οι ΤΕΜ ακολουθούνε διαφορετικούς τρόπους εκπαίδευσης, ...οι χώροι εκπαίδευσης τους καθορίζονται ανάλογα με τα καθήκοντα που θα αναλάβουν και τον τόπο όπου θα υπηρετήσουν....Σε μια δασώδη περιοχή του Μπεϊκόζ, εκπαιδεύτηκε 12 μέρες στα Καρνάς και στα Καλάσνικοφ..
.............................................................................................................
Περιγράφει πώς εκπαιδεύτηκε από ομάδα 4 ατόμων στην αφαίρεση σφαίρας, θραυσμάτων, πώς γίνονται οι επεμβάσεις, τα ράμματα, σχετικά με τις λοιμώξεις, το πεπτικό σύστημα και τις θεραπείες σχετικά με τα κατάγματα και τις εξαρθρώσεις.
.............................................................................................................

Εκπαιδεύεται στην Ισπάρτα σε ενέδρες, διεισδύσεις, επιθέσεις και δολοφονίες. Ένα μήνα μετά γυρνά στην πόλη Βαν όπου συνεχίζει τις δραστηριότητες του ως πράκτορας.

.............................................................................................................Δείτε όλο το άρθρο στα Τουρκικά Νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.