Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Σχολή Πολέμου του τουρκικού ναυτικού

Εφ. Χουριέτ 1-4-2011

Περιήγηση για τον τύπο στην Σχολή Πολέμου του Ναυτικού

Η υπαγόμενη στην Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων Σχολή Πολέμου του Ναυτικού οργάνωσε μια περιήγηση για τον τύπο με σκοπό την γνωριμία. Η περιήγηση άρχισε με την επίσκεψη στο μουσείο της Σχολής Πολέμου .

Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Διοικητή της Σχολής Κεμαλετίν Γκιουρ ¨Σκοπός αυτή της κίνησης είναι η ανανέωση της εικόνας ;¨,αυτός απάντησε λέγοντας πως «Δεν έχουμε τέτοια ανησυχία. Δεν ανησυχούμε να ανανεώσουμε την εικόνα μας. Είμαστε ένας πολύ ριζωμένος φορέας που το 1773 έφερε την μηχανική σε αυτή τη χώρα. Η εικόνα μας πάντα είναι πολύ ψηλή.»

Ο Γκιουρ ανέφερε πως ¨Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα και τον στόλο, νέους αξιωματικούς ατατουρκιστές, δημοκράτες, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, ισχυρούς, που έχουν κάνει την θάλασσα τρόπο ζωής¨.

Σχόλιο Ανιχνευτή
"Τάδε έφη  Γκιούρ" και βέβαια αυτός κάνει τη δουλειά του. Υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που δείχνει διάφορες δραστηριότητες στις ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες τους.

Μου κίνησε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι χρησιμοποιούν dummy οπλισμό Μ16 αλλά και οι τεχνικές εισόδου και εξόδου στο νερό που μοιάζουν με αυτές των ειδικών δυνάμεων. Δείτε τις φωτογραφίες στον σύνδεσμο: fotogaleri.hurriet



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.