Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Λευκορώσοι μισθοφόροι στο πλευρό του Καντάφι



Εκατοντάδες Λευκορώσοι μισθοφόροι βοηθούν το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι να αντιμετωπίσει τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, όπως υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα.

Οι στρατιώτες αυτοί είναι στη μεγάλη τους πλειονότητα πρώην μέλη της 334ης μονάδας των ειδικών δυνάμεων της Λευκορωσίας. Όλοι τους έχουν συνάψει ατομικά συμβόλαια και πληρώνονται από το λιβυκό καθεστώς, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές στο γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων της Λευκορωσίας.

Δείτε ολο το άρθρο στο Πρώτο Θέμα 


Εγώ απλά θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες από την εκπαίδευση ή επίδειξη ικανοτήτων Λευκορώσων Καταδρομέων. 

Η εκπαίδευσή τους είναι παρόμοια με αυτή των Ρώσων Σπέτσναζ.

Ανιχνευτής

          English Russia



Και κάτι ακόμα! Δείτε άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Κατάρ, να εκπαιδεύονται στη Λευκορωσία!
Πρόσφατα βίντεο! Περίεργες στρατιωτικές συνεργασίες; Δεν νομίζω!Μάλλον έχουν σχέση με "δούναι και λαβείν"

Προσέξτε την ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται!





Τέλος, δείτε σε  παρέλαση του 2009, για την επέτειο των 40 χρόνων εξουσίας Καντάφι, τις ειδικές δυνάμεις της Λιβύης, που περνούν τρέχοντας μπροστά απ' αυτόν.




Που πήγαν όλοι αυτοί; Απλά διασπάστηκαν! Άλλοι πήγαν με τους αντικαθεστωτικούς, και άλλοι παρέμειναν πιστοί στο καθεστώς. Παρακάτω στο βίντεο θα δείτε ένα ανώτατο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων που προσχώρησε στο κίνημα κατά του Καντάφι.

Το επίπεδο εκπαίδευσης είναι εύκολο να αξιολογηθεί. Πάντως είναι επηρεασμένοι από την "ανατολική σχολή"! Τελευταία είχαν βοηθήσει και οι Βρετανοί SAS, όπως θα έχετε πιθανόν ακούσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.