Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Εκπαίδευση στον ...Παράδεισο!






Αυτό κάνουν Αμερικανοί Πεζοναύτες ενός Λόχου της Δύναμης Αναγνώρισης (Force Reconnaissance) εδώ και τρείς εβδομάδες. Βρίσκονται στο Κουρασάο, ένα νησί των Ολλανδικών  Αντιλλών που έχει γίνει αυτόνομο κράτος; στα πλαίσια του Ολλανδικού Βασιλείου! Μοιάζει σαν παραμύθι! 




Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι Πεζοναύτες βατραχάνθρωποι περνούν "ζωή και κότα" φιλοξενούμενοι από τους Ολλανδούς οικοδεσπότες τους. "Θαλασσία εκπαίδευση" περιλαμβάνει το πρόγραμμα την ημέρα, αλλά δεν ξέρω για τη νύχτα!




Το μόνο σίγουρο είναι, ότι απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Αυτή είναι συντήρηση βατραχανθρώπου! Μπορεί, λέω, να υπάρχει λίγο ζόρι, αλλά ο χώρος η φύση και η ζωή ..κυρίως η νυχτερινή, αξίζει τον κόπο!

 Για να κάνουμε και ένα τεστ γνώσεων. Προσέξτε στην τελευταία φωτογραφία, τις βάρκες που έχουν οι Ολλανδοί. Τι τύπος είναι: Ξέρει κάποιος;

Ανιχνευτής

Πηγή: The Globe




3 σχόλια :

  1. Νομίζω είναι το ΜΚ3 Rigid Raider Craft των Βρετανών Πεζοναυτών. Άλλωστε Ολλανδοί και Βρετανοί Πεζοναύτες συνεργάζονται στενά.

    http://www.eliteukforces.info/uksf-gear/rigid-raider/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΜΒΟ ΕΦΟΔΟΥ 16΄ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ (ΚΟΝΣΟΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ κτλ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΛΩΡΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπράβο κομάντος! Ο nassos είναι πιο ακριβής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.