Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


Η ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ του 1904 ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ του 2010. Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα αναβαθμισμένη θεωρώ την υπογραφείσα σήμερα ΔΙΜΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που ανοίγει πολλούς και νέους τομείς επαφών και έχει επιπτώσεις σε πολλά παγκόσμια-Ευρωπαϊκά και άλλα ζητήματα. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ:


*Σύσταση ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ 6500 ανδρών από τις δυο χώρες.(στην δύναμη θα είναι ενταγμένοι ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ).ΔΥΝΑΜΕΙΣ των πασίγνωστων SAS θα βρεθούν και υπό Γαλλική διοίκηση(και αντίστροφα).


*ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.


*ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ των δύο. .Η ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.


*ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ-ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-DRONES-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ-ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ-ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΕΡΟΣ-ΑΕΡΟΣ.


*ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ. ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.


*ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.(πχ Γάλλοι επιστήμονες στο ATOMIC WEAPONS ESTABLISHMENT IN ALDERMASTON και ΒΡΕΤΑΝΟΙ στην VALDUC/BRITTANY). ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ.


Προσεχώς θα αναλύσω λεπτομερώς την συμφωνία, γιατί έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ασφαλώς οικονομικοί και άλλοι λόγοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Οι Αμερικανοί φέρονται να είναι υποστηριχτές του εγχειρήματος. Οι κοινές εμπειρίες από ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κλπ, ενισχύουν σημαντικά αυτές τις τάσεις των ΚΑΜΕΡΟΝ-ΣΑΡΚΟΖΙ.
 
Πηγή: drougos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.