Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα "πράσινα" πυρομαχικά σε σκοπευτικούς αγώνες



Πριν από 2 χρόνια περίπου, είχα γράψει ένα άρθρο σχετικά με τα "πράσινα" πυρομαχικά  και συγκεκριμένα για τα νέα φυσίγγια 5,56 χιλ. του αμερικανικού στρατού, που βρίσκονταν σε πειραματικό στάδιο. Αναφέρομαι στο Μ855Α1 EPR (Enhanced Performance Round)

Διάβασα  πρόσφατα ότι όχι μόνο έχουν καθιερωθεί μέσα στο στράτευμα, αλλά πλέον ανοικτά, χρησιμοποιούνται σε μεγάλους εθνικούς και διεθνείς σκοπευτικούς αγώνες, επιδεικνύοντας την μεγάλη τους ακρίβεια στις βολές.

Πέρα από την "φιλική" προς το περιβάλλον συμπεριφορά του, δεν είναι καθόλου φιλικό στους αντιπάλους του. Έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά: Ακρίβεια στη βολή, αποτελεσματική προσβολή "μαλακών" στόχων και ικανοποιητική διατρητική ικανότητα κατά "σκληρών" στόχων σε μεγαλύτερη απόσταση όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παραπάνω που γράφει την ονομασία του.

Μέχρι στιγμής, θεωρούνται τα καλύτερα πυρομαχικά σ' αυτό το διαμέτρημα. Για τις ειδικές επιχειρήσεις είναι ιδανικά!  Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα των φετινών αμερικανικών σκοπευτικών αγώνων που έγιναν στο Οχάιο των ΗΠΑ, στους οποίους χρησιμοποιήθηκαν τέτοια πυρομαχικά.

Πέρα απ' όλα αυτά, αντιλαμβάνεστε, πιστεύω τον λόγο της έκτασης της δημοσιότητας. Ζητούνται πελάτες! Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις!

Ανιχνευτής










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.