Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η εκπαίδευση των αντικαθεστωτικών στη Συρία.




Καλά λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.. Ό,τι γινόταν στη Λιβύη, "ακριβές αντίγραφο" και στη Συρία! Ξαφνικά βρέθηκαν άνθρωποι που θέλουν να "στηρίξουν" τον δίκαιο αγώνα του συριακού λαού, και βοηθούν όπου μπορούν!

Αυτοί που ξέρουν από στρατό, ήλθαν να "οργανώσουν" τους άτακτους  σε "τακτικούς"! Τελείως "τυχαία" συμπίπτει οι περισσότεροι απ' αυτούς να έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις των χωρών τους στο παρελθόν;  Είναι όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι απόστρατοι;

Όλοι εμπλέκονται και προσπαθούν να "βοηθήσουν" τους Σύριους στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας τους!

"Ανάπτυξη του κινήματος αντίστασης, ένοπλος αγώνας, ανατροπή του υφιστάμενου καθεστώτος, εγκαθίδρυση νέας κυβέρνησης" είναι οι απώτεροι σκοποί του ανταρτοπόλεμου. "Νέα κυβέρνηση, πειθήνια;" για τους ενδιαφερόμενους.

Δουλειά για ειδικές δυνάμεις! Έτσι λοιπόν, βρέθηκαν και ... Σκανδιναβοί πρώην των ειδικών δυνάμεων, να εκπαιδεύουν αντικαθεστωτικούς! Υπάρχουν πλέον πάνω από 12 κέντρα εκπαίδευσης  αντικαθεστωτικών και δουλεύουν πυρετωδώς στρατολογώντας νέους Σύριους για να τους ρίξουν στη μάχη! Που θα καταλήξει αυτή η ιστορία, δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να το βρει κανείς! Χάος για τη χώρα, μοιρασιά για τους υπόλοιπους! Πρόβλημα για τους γείτονες! Όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους.

Ανιχνευτής



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.