Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Ημέρα της Παναγίας,

Ημέρα όλων των Ελλήνων.

Ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους μαχητές της πατρίδας, τους προγόνους, τους παλιούς, τους τωρινούς, που "πλάθουν" τους μελλοντικούς!

Ημέρα μνήμης των θυσιών και του αίματος που πότισε την ιερή γη. Ημέρα υπόσχεσης για το καλύτερο στο μέλλον, ημέρα περισυλλογής και αυτοκριτικής των ηγετών και των ηγητόρων.

Ημέρα των εν ενεργεία στελεχών και των υπηρετούντων κληρωτών. Ημέρα των εφέδρων και των αποστράτων!

Κάνοντας μια γρήγορη ανίχνευση στις ιστοσελίδες  του ΥΕΘΑ και των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων, για να δώ τις αφιερώσεις τους, διαπίστωσα ότι μόνο η ιστοσελίδα του ΠΝ περιλαμβάνει σύνδεσμο για τις ενώσεις αποστράτων τους, αποδεικνύοντας με αυτή την ευγενική πράξη, το αλληλένδετο παλιών και νέων.

Η ιστοσελίδα της ΠΑ, δεν περιλαμβάνει στους χρήσιμους συνδέσμους της, την ένωση αποστράτων τους, αλλά παραπέμπει σε παρεμφερείς ιστοσελίδες βετεράνων και οικογενειών πεσόντων.

Η ιστοσελίδα του ΓΕΣ δυστυχώς δεν περιλαμβάνει στους χρήσιμους κόμβους την ένωση αποστράτων ούτε κάποιο άλλο αναγνωρισμένο σύνδεσμο εφέδρων! Δεν βρήκα εγώ τουλάχιστον! Παράλειψη, ή συντρέχει κάποιος άλλος λόγος και ποιός;

Το ΓΕΕΘΑ και το ΥΕΘΑ δεν περιέχουν στους χρήσιμους συνδέσμους τους, τις κεντρικές ενώσεις αποστράτων ή εφέδρων ή παλαιών πολεμιστών, δηλαδή αναγνωρισμένων και εποπτευομένων από το ΥΕΘΑ ενώσεων, συλλόγων ή σωματείων. Λυπηρή παράλειψη, γιατί φαίνεται ότι δεν θέλει σχέσεις, ενώ πιστεύω, ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Εύσημα όμως αποδίδονται στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΦ, το οποίο ενώ όλοι οι προηγούμενοι δεν το εμπεριέχουν στους χρήσιμους κόμβους τους, αυτό τους περιλαμβάνει μπροστά, "φάτσα" που λένε και έχει τους Συνδέσμους των Αξιωματικών, των Υπαξιωματικών και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή του όχι μόνο για τους εν ενεργεία, αλλά και για τους εφέδρους και τους απόστρατους. 

Η τιμή, τιμή δεν έχει!

Δεν πιστεύω για "διπλωματικούς" λόγους να φοβόμαστε να βάλουμε την ιστοσελίδα του ΓΕΕΦ στις δικές μας; Μάλλον παράλειψη είναι!

Χρόνια Πολλά!

Ανιχνευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.