Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πώς να μετατρέψετε ένα Glock σε ...UZI!

Το Glock είναι το αγαπημένο μου πιστόλι. Ειδικά το Glock 17. Αμφίβιο, ανθεκτικό στην οξείδωση, με ελαφριά σκανδάλη, ακριβές, αξιόπιστο και με μεγάλο βεληνεκές (Μέγιστο βεληνεκές 100µ). Μπορεί να πάρει γεμιστήρα των 17  αλλά και των 31 φυσιγγίων! Αν ενισχυθεί δε με σκοπευτικά laser ή σύστημα τύπου Red Dot, είναι άπιαστο.




 Αμερικανική εταιρεία κατασκευής "αξεσουάρ" οπλισμού, παρουσίασε μια ειδική θήκη ή υποδοχέα θα τον έλεγα, που  το πιστόλι προσαρμόζεται μέσα του και ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν υποπολυβόλο, με ειδική χειρολαβή μπροστά αλλά και με Picatiny rail  , που μπορεί να δεχθεί πέραν των άλλων και νυκτερινή σκοπευτική διόπτρα.  Δέχεται και το σιγαστήρα του πιστολιού. Μοιάζει μετά απ' αυτό, πολύ με UZI!




Αυτή η "θήκη" του Glock, κοστίζει γύρω στα 350$. Δεν μπορώ να πω ότι είναι φτηνή, αλλά μετατρέπει το πιστόλι που ήδη έχεις, σε διαφορετικό όπλο για πιο αποτελεσματική βολή σε μεγαλύτερη απόσταση, ειδικά σε μάχη "εκ του συστάδην" και σε κατοικημένους τόπους. Δηλαδή δύο όπλα σε ένα, κατά κάποιο τρόπο. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Ανιχνευτής















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.