Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Επίσκεψη Εφέδρων στην 117 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ της Πολεμικής Αεροπορίας.




Το διήμερο 17-18 Μαΐου, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας κι ενεργειών των συναδέλφων της ΛΕΦΕΔ Τριπόλεως, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην 117 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ της Πολεμικής Αεροπορίας.Τα μέλη της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. που συμμετείχαν στην επίσκεψη, μας μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία που επεφύλαξε το προσωπικό της Μονάδος στους Εθελοντές Εφέδρους. Ξεχωριστή συγκίνηση προξένησε στους συναδέλφους η επανειλημμένη αναφορά των στελεχών της 117 ΠΜ στην ιδιαίτερη ενθάρρυνση που αποτελεί για το προσωπικό της Π.Α. το να βλέπουν ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες στρατιωτικοί να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχουν πάρει, μάλιστα, άδεια από την εργασία τους) για να βρεθούν σε Μονάδες όπως η δική τους.


Περισσότερα για το πρόγραμμα της επίσκεψης μπορείτε να δείτε στο http://www.lefed.gr/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ εδώ και τρεις δεκαετίες «μάχεται», κυριολεκτικά, καθημερινά, υφιστάμενη απώλειες ηρώων, υπερασπιζόμενη την εθνική ακεραιότητα και κυριαρχία και προσαρμοζόμενη ταχύτατα σε σύγχρονα δόγματα και επιχειρησιακές εξελίξεις. Με αυτά τα δεδομένα η εμπιστοσύνη της Π.Α. προς τους Εθελοντές Εφέδρους αποκτά ιδιαίτερη σημασία κι ελπίζουμε να βρει μιμητές και στους υπολοίπους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδίως σε όσους είναι αρμόδιοι για θέματα Εφέδρων κι Επιστρατεύσεως.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.