Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Έναρξη λειτουργίας

Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα και για λίγο χρονικό διάστημα πιλοτικά, λειτουργεί αυτή  η ιστοσελίδα , χωρίς σκοπιμότητες, αλλά από καθαρά και αγνά αισθήματα αφοσίωσης και αγάπης προς τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις, που υπηρέτησα πιστά για περισσότερο από 25 χρόνια!

Αναπολώ με νοσταλγία τώρα σαν απόστρατος τον χώρο, μέσα στον οποίο έμαθα πολύ καλά, τις έννοιες της συναδελφικής αλληλεγγύης, της τιμής, του θάρρους, της υπομονής και της επιμονής, της καρτερίας, της υπερηφάνειας αλλά και της σεμνότητας! Την αγάπη προς την πατρίδα την είχα πολύ πιο πριν, αλλά εδώ έμαθα πώς να την υπηρετώ εγώ, καλύτερα και αποτελεσματικότερα. 

Έμαθα πολύ καλά ότι το ανθρώπινο σώμα έχει απίστευτες δυνατότητες, αρκεί το πνεύμα να είναι ισχυρό και  να υποτάσσει το ένστικτο! Επιβεβαίωσα άπειρες φορές ότι θάρρος δεν σημαίνει ..άγνοια του φόβου και του κινδύνου, αλλά ακριβώς το αντίθετο! Σημαίνει πολύ καλή αντίληψη του κινδύνου, χαλιναγώγηση του φόβου και αντιμετώπιση και των δύο...κατάματα!!

Στον χώρο των Ειδικών Δυνάμεων μπήκα νεαρός και άπειρος και έφτασα πια απόστρατος με άσπρα μαλλιά, ευτυχώς και δόξα τω θεώ, υγιής, με πλούσιες εμπειρίες και στιγμές πάντοτε "γεμάτες" από δράση, ένταση, αλλά και ευχάριστα διαλείμματα και φιλίες μιας ζωής. Είναι η οικογένεια μου, γι' αυτό , αν προσέξατε δεν είπα "βγήκα"!

Δεν πρόκειται ποτέ να βγω ούτε να βγάλω από την καρδιά μου τις Ειδικές Δυνάμεις! Είναι η δεύτερη φύση μου και ο τρόπος ζωής μου! Ίσως κάποιοι με χαρακτηρίσουν ρομαντικό! Σίγουρα δεν είναι των Ειδικών Δυνάμεων! Αλλά δεν με νοιάζει! Μου αρκεί αυτό που αισθάνομαι εγώ και οι φίλοι μου οι...κομάντος!!

Σας χαιρετώ γι΄απόψε! Θα τα ξαναπούμε!

Ο Ανιχνευτής

1 σχόλιο :

  1. θα ήθελα να χαιρετίσω την προσπάθεια σας και να ευχηθώ από καρδιάς καλές αναρτήσεις.ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.