Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ετήσιοι αγώνες ΚΑΡΑΤΕ Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2013

Πηγή
Την Κυριακή στις 15 Δεκεμβρίου 2013, σε κλειστή αίθουσα στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στου Γουδή, έλαβαν χώρα οι ετήσιοι αγώνες ΚΑΡΑΤΕ μεταξύ αθλητών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η μόνη ιστοσελίδα που βρήκα να αναφέρει στοιχεία για τους συγκεκριμένους αγώνες είναι αυτή της Πολεμικής Αεροπορίας. Από τη μια πλευρά επιβραβεύεις τους διοργανωτές και τους αθλητές, αλλά από την άλλη σε γεμίζει ερωτηματικά και ελαφρώς απογοήτευση η ..μικρή σημασία που επέδειξαν οι άλλοι κλάδοι στο γεγονός! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την υποβάθμιση της είδησης! Σε άλλες χώρες  θα ήταν το πρώτο γεγονός των Ενόπλων Δυνάμεων!

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα γεγονότα βαρύνουσας αξίας, αλλά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναδεικνύεται, όπως όλα τα αθλητικά γεγονότα σε διακλαδικό επίπεδο!


Οι πολεμικές τέχνες, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, περισσότερο για τις ειδικές δυνάμεις, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα στην καθημερινή τους προπόνηση! Είναι ανάγκη όπως ακριβώς είναι η διατήρηση φυσικής κατάστασης, σκοπευτικής ικανότητας και άλλων στρατιωτικών δεξιοτήτων.

Το αν δίνεται η "δέουσα" προσοχή ή όχι ας το ψάξουν  οι ..άμεσα ενδιαφερόμενοι!

Ανιχνευτής







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.