Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η συντήρηση και η ..περισυλλογή


Βατραχάνθρωποι έχουν τελειώσει με βαθιά κατάδυση και περιμένουν το σκάφος να τους περισυλλέξει. Φωτογραφία από την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στο ΚΕΕΔ.

Το να γίνεις βατραχάνθρωπος, είναι μια σκληρή, επίπονη διαδικασία, όπου πολλοί θέλουν να την περάσουν ...αρχικά, αλλά λίγοι, πολλοί λίγοι, βγαίνουν ..τελικά! Ο σωστός συνδυασμός σωματικής και ψυχικής αντοχής είναι το "μυστικό" της επιτυχίας!

Ακόμα και όταν το σώμα δεν τραβάει, η ψυχή και το πείσμα για την επιτυχία, μπορούν να το κάνουν να συνεχίσει! Το αντίθετο δεν γίνεται! Ακόμη και "Ηρακλής" να είσαι, αν δεν το λέει η "περδικούλα" σου, γίνεσαι λιώμα και καταρρέεις πολύ γρήγορα. 

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ένας τελείως αγύμναστος θα τα καταφέρει! Γιατί υπάρχουν προδιαγραφές, που αν δεν τις καλύπτεις, "άντε γεια",  έφυγες! Η καλή σωματική προετοιμασία, με το ψυχικό σθένος να πετύχεις, πάνε πακέτο!

Για να μπεις σε σχολείο, πρέπει ήδη να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τα προβλεπόμενα εισαγωγικά τεστ

Μετά, ..αρχίζει το κοσκίνισμα! Σιγά-σιγά, όσο συνεχίζεις καταλαβαίνεις ότι κάτι αλλάζει επάνω σου! Πράγματα που σου φαίνονταν, ..εξωπραγματικά, αρχίζουν και φτάνουν στα μέτρα σου! Ή μάλλον φτάνεις εσύ  εκεί!

Ύστερα.. στις μονάδες! Ακολουθούν κι' άλλα σχολεία, ασκήσεις, και πάλι ασκήσεις, μαζί με επιδείξεις δεξιότητας, όταν τύχει να δέχονται υψηλούς επισκέπτες! Οι βατραχάνθρωποι κάνουν έτσι... οι βατραχάνθρωποι κάνουν αυτό, οι βατραχάνθρωποι κουβαλούν  τα υλικά που βλέπετε.... και πάει λέγοντας!

Η συντήρηση ικανότητας  ΥΚ, γίνεται κατά κανόνα μία φορά το εξάμηνο, για μια εβδομάδα, αφού έχει ελεγχθεί ιατρικά η καλή φυσική κατάσταση. Περιλαμβάνει υποβρύχιες πορείες με τη χρήση πυξίδας ημέρα και νύκτα, και βαθιές καταδύσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ...πρέπει να γίνετε βατραχάνθρωποι για να τις μάθετε!


Ανιχνευτής





1 σχόλιο :

  1. Το πρωτο που πρεπει ειναι να διαγραψεις την λεξη > εγκαταπλειπω < απο το λεξιλογιο σου.Μετα αρχιζουν τα ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.