Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Οι έφεδροι εκπαιδεύονται στο ΚΕΟΑΧ

KEOAX-front


Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέβηκαν στο Όλυμπο, στο ΚΕΟΑΧ, οι έφεδροι για εκπαίδευση σε χειμερινή διαβίωση.  Όπως φαίνεται από το άρθρο τους που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της ΛΕΦΕΔ, έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι.

Ευχάριστες στιγμές, αλλά και ταυτόχρονα πολύ χρήσιμη εκπαίδευση ή καλύτερα συντήρηση εκπαίδευσης, για τους εφέδρους των Ειδικών Δυνάμεων και όχι μόνο.


Ανιχνευτής


4 σχόλια :

  1. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΥΤΟΠΗΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΠΙΒΟΥΛΕΑ ! ΤΟ ΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΟΠΟΛΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ . ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε πραγματικά ποοοοοολύ κρύο αλλά τα καταφέραμε ο καθένας με τον τρόπο του. Ήταν δύσκολά ναι αλλά το ΜΟΝΟ που πραγματικά χρειάζεται είναι ψυχή! Με αυτό μπροστά όλα τα άλλα έρχονται... Δε είμαστε ούτε υπεράνθρωποι ούτε πλούσιοι που κάνουν το χόμπυ τους, απλοί άνθρωποι καθημερινοί είμαστε με τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανάγκες και φοβίες που έχουν όλοι.... Απλοί Έλληνες που όμως δεν μπορούμε να καθόμαστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και που το βάρος της ιστορίας και των προγόνων μας αλλά και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, μας ξύπνησε και φούντωσε τις ψυχές μας!!!

    Η ψυχή του Έλληνα είναι ανίκητη και το έχει αποδείξει ανά τις χιλιετιρήδες! Πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας να την βρούμε, να της ξαναβάλουμε φωτιά και να συλλογιστούμε αν οι μελλοντικές γενιές θέλουμε να αναφέρονται σε μάς μαζί με τους 300 του Λεωνίδα ή μαζί με τον Εφιάλτη....

    "Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις,
    μόνος σου πάρ' την αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις!"
    Γρίβας Διγενής

    ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2012 ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!
    Σας περιμένουμε όλους!

    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνειδητοποιημένοι Έλληνες που προσπαθούν από μόνοι τους να εκπαιδεύονται και να συντηρούνται με μοναδικό σκοπό αν ποτέ χρειαστεί να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους να ξέρουν πως να το πράξουν.
    ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα σαββατοκύριακο πριν, είχαμε πάει στον ίδιο χώρο οι της ΛΕΦΕΔ Αττικής.

    Καλή αντάμωση στη Σταυρούπολη για το Μακεδονομάχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.