Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σχολεία ΠΕΝΕΦΥΟ


Η ανάρτηση που ακολουθεί, έγινε κατόπιν αιτήματος της ΠΕΝΕΦΥΟ. Εύχομαι στους εφέδρους μας ένα εποικοδομητικό κύκλο  εκπαίδευσης.


ΑνιχνευτήςΗ Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. υποδεχόμενη τα νέα και τα παλαιότερα μέλη της στην εκπαιδευτική περίοδο 2011-2012, ανακοινώνει ότι η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση θα λάβει χώρα το Σ/Κ 10-11 Σεπτεμβρίου, ενώ το 2ο Βασικό Σχολείο Μαχητού (2ο ΒΣΧΜΧ) και το 1ο Προκεχωρημένο Σχολείο Μαχητού (1ο ΠΣΧΜΧ) θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου. ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ κάθε Έλληνα Έφεδρο, ο οποίος ασπάζεται το ιδεώδες του «Εθελοντή Εφέδρου Πολίτη - Οπλίτη», ανεξαρτήτως Βαθμού και Κλάδου, Όπλου ή Σώματος στο οποίο υπηρέτησε τη θητεία του, να συμπαραταχθεί σε αυτή την προσπάθεια για την αναβάθμιση και την ουσιαστική αξιοποίηση της Εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας.Ενδεικτικά Αντικείμενα ΣχολείωνΒΣΧΜΧ: Προσανατολισμός, Α΄ Βοήθειες, Επικοινωνίες, Ατομική τακτική, Διαβίωση, Τακτικές ομάδος ΠΖ κ.ά.
ΠΣΧΜΧ (πιλοτικό): Εμβάνθυνση στα αντικείμενα του ΒΣΧΜΧ, Σχεδιασμός και εκτέλεση Περιπόλων κ.ά.


Για εγγραφές νέων μελών, δηλώσεις συμμετοχής στα Σχολεία και οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο penefyo@gmail.com.

Εκ της Διοικήσεως της ΠΕΝΕΦΥΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.