Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι δύο Στρατηγοί και οι έφεδροι

Οι δύο Στρατηγοί  Πηγή
Πολύ καλή η κίνηση του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου, να παραβρεθεί στη λήξη της άσκησης "Μακεδονομάχος 2015" στην Ξάνθη, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία  εφέδρων της ΛΕΦΕΔ!

Δείχνει τη σημασία που δίνει ο ίδιος στην εφεδρεία των ενόπλων δυνάμεων και περισσότερο των ειδικών δυνάμεων, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες! Στην εποχή της οικονομικής στενότητας, κάτι τέτοιες δραστηριότητες είναι καλοδεχούμενες.


Είχε και την ευκαιρία να συναντήσει και τον παλιό Στρατηγό  Κώστα Τραχανατζή, πολύ γνωστό στο χώρο των ειδικών δυνάμεων. Ακούραστος ο  Στρατηγός Τραχανατζής δεν λείπει ποτέ από τέτοιες εκδηλώσεις!

Καλό όμως θα ήταν αυτές οι δραστηριότητες να μην υποστηρίζονται από το στρατό μερικώς και κατά περίπτωση μόνο, αλλά να τελούσαν  υπό την αιγίδα των ενόπλων δυνάμεων γιατί έτσι θα τόνιζαν επίσημα το ενδιαφέρον της ηγεσίας και γιατί όχι, θα εξυπηρετούσαν και την στρατιωτική εκπαίδευση της εφεδρείας σε συντονισμό με την αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Επιτελείου, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο


Πολύ δε περισσότερο, θα ξεπερνούσαν την υποψία των .."παραστρατιωτικών οργανώσεων". Η διεθνής συμμετοχή και προβολή της εφεδρείας σε ανάλογες διεθνείς εκδηλώσεις, με την φροντίδα της πολιτικής και στρατιωτικής ιεραρχίας, θα έδινε διαφορετικό ειδικό βάρος.

Μπράβο σας κομάντος!



Ανιχνευτής


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.