Σάββατο 25 Απριλίου 2015

1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Υμηττού

Μια πολύ καλή ιδέα πήρε "σάρκα και οστά" στο Δήμο Κρωπίας, (στο Κορωπί δηλαδή) με την πρωτοβουλία ενός παλιού καταδρομέα του ταξίαρχου ε.α. κ. Θανάση Πουλάκη που έχει κάνει διοικητής στη 2η ΜΑΛ και στη ΣΧΑΛ. και  ήταν  και αντιδήμαρχος στο Κορωπί την προηγούμενη τετραετία.

Οργανώθηκε ο 1ος Ορεινός Δρόμος στον Υμηττό, υπό την αιγίδα του Δήμου Κρωπίας, που όπως βλέπετε στην αφίσα παρακάτω, θα γίνει στις 17 Μαΐου 2015.




Σχετικά βατή διαδρομή, απόστασης  γύρω στα 12 χιλιόμετρα, για πρώτη φορά! Οι οργανωτές ευελπιστούν να την καθιερώσουν  σαν ετήσιο γεγονός, αυξάνοντας πιθανόν την απόσταση. Παράλληλα διοργανώνεται και ένας μικρότερος δρόμος της τάξης των 4 χιλιομέτρων για  αυτούς που δεν είναι έτοιμοι για το ορεινό τρέξιμο.

Λεπτομέρειες για τη διαδρομή, την οργάνωση και τη δήλωση  συμμετοχής που γίνεται ηλεκτρονικά, μπορείτε να δείτε  στην ιστοσελίδα:  e-koropi.gr/.

Όσοι κομάντος μένουν κοντά και είναι διαθέσιμοι, μπορούν εύκολα να πάνε και να συμμετάσχουν, συνδυάζοντάς το σαν μικρή εκδρομή. Όσοι ξέρουν τον Πουλάκη, είναι και μια ευκαιρία να τον δουν.


Ανιχνευτής 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.