Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Jet Ski στις ειδικές δυνάμεις!



Διάβασα ένα άρθρο σχετικά με την προμήθεια jet ski για τις ειδικές δυνάμεις, αλλά μπερδεύτηκα λίγο για το ποιός τελικά τα πήρε! Η ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού ή η ΔΕΔ για τις μονάδες της; Και οι δύο; Η ΔΕΔ παρακολουθεί συγκεκριμένες μονάδες που ανήκουν στον Στρατό Ξηράς. Το ΠΝ και συγκεκριμένα το ΓΕΝ ασχολείται με τις προμήθειες της ΔΥΚ. Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω;

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι κάποιοι τα πήραν. Ας είναι καλοτάξιδα, αν και προσωπικά έχω κάποιες αμφιβολίες για την αξιοπιστία τους σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Δεν είμαι βέβαιος αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατάσταση θαλάσσης 4-5. Και αν όχι ποιά η χρησιμότητά τους; Μόνο σε ήρεμες θάλασσες; Θα προτιμούσα να αγοράσω υποβρύχια οχήματα διεισδύσεως, κατάλληλα για κάθε καιρό. Επειδή πλέον δεν είμαι στα "πράγματα" και δεν ξέρω ποιές επιχειρησιακές απαιτήσεις καλύπτουν, επιφυλάσσομαι να εκφράσω αρνητικά σχόλια.

"Αυτοί που έχουν τα γένια έχουν και τα κτένια" λέει μια σοφή παροιμία! Θα δούμε την κατάληξή τους στο μέλλον. Εύχομαι ειλικρινά να διαψευσθώ.

Περισσότερα διαβάστε στο: Defence net


1 σχόλιο :

  1. γνωριζει καποιος ποσο μας εχουν στοιχισει αuτα τα περιβοητα jet ski???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.