Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μιλώντας για μοτοσυκλέτες των ειδικών δυνάμεων

 

Σε παλιότερο άρθρο, είχαμε μιλήσει για την μοτοσυκλέτα Christini AWD 450 που χρησιμοποιείται πολύ από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις.

Επανέρχομαι για να παρουσιάσω μερικά σχόλια μετά από 2 και πλέον χρόνια χρήσης της. Η μηχανή που διαθέτει ένα τετράχρονο μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα των 450 cc, παρέχει πολύ καλή σταθερότητα στην οδήγηση. Η βελτιωμένη έκδοση διαθέτει απάρτια και θήκες με πολυχρωματική παραλλαγή νέου τύπου και μπορεί να συμπεριλάβει οποιοδήποτε επιπρόσθετο εξάρτημα πιθανόν να επιθυμεί ο πελάτης.

Μέχρι στιγμής την χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί SEALs, προσωπικό της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, οι πεζοναύτες, οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις και μερικές αμερικανικές τεθωρακισμένες και μηχανοκίνητες μονάδες του στρατού.

Η τεχνική και η τακτική διεισδύσεων έχει αναπροσαρμοσθεί με την χρήση τέτοιων μηχανών και πολύ περισσότερο σε περιοχές όπου επικρατεί ανταρτοπόλεμος. Είναι ευκολότερη και ταχύτερη η διείσδυση σε μια εχθρική περιοχή, για την εγκατάσταση παρατηρητηρίου, ή για την αναγνώριση εδάφους, ή ακόμη και για την επιτήρηση. 

Φαίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι από την απόδοσή της

Ανιχνευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.