Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Gung Ho! Οι Πεζοναύτες-Καταδρομείς

Επτά εβδομάδες μετά το Περλ Χάρμπορ,  εθελοντές Πεζοναύτες πλαισιώνουν το 2ο Τάγμα Αμφίβιων Καταδρομών με σκοπό την εκτέλεση καταδρομικών επιχειρήσεων, κατά των ιαπωνικών φρουρών σε νησιά το Ειρηνικού, που έχουν καταληφθεί από τους Ιάπωνες. 

Όλοι οι άνδρες που προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, έχουν μεταξύ  τους ένα κοινό γνώρισμα: Την τόλμη και την αποφασιστικότητα.  Ήταν όλοι Gung Ho! Οι Αμερικανοί Πεζοναύτες, χρησιμοποιούν αυτό το παρατσούκλι για όσους είναι πολύ ενθουσιώδεις και αφοσιωμένοι στο καθήκον!

Κάτω από την διοίκηση του  σκληρού Συνταγματάρχη Θόρβαλντ (Thorwald) εκπαιδεύονται σε όλα τα είδη της μάχης. Μετά από την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, ταξιδεύουν με υποβρύχιο για να αναλάβουν την πρώτη απαιτητική αποστολή τους:  Την καταστροφή μιας ιαπωνικής βάσης στο νησί Μακίν.  

Στην εισαγωγή αυτής της παλιάς και ιστορικής ταινίας, ο σκληροτράχηλος Πεζοναύτης Υπολοχαγός που υποδέχεται τους εθελοντές και τους ενημερώνει, παρουσιάζεται σαν Ελληνοαμερικανός! Το στυλ του είναι καταπληκτικό!  Ανιχνευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.